Babysvømming

Ja da har man vært på babysvømming igjen..Det e no så koselig. Phillip trives godt i vannet…Ska begynne på vidrekommende kurs neste uke..så spennanes å se ka vi ska lære da. I dag blir det kyllingpanetta til middag. Driv no å prøve å planlegge heile ukas middag..det gjør det letter kvær dag..Remi sitt no å ser på Teenage Mutant Ninja Turtles..plutseli va det liksom det store..skjønne ikke heilt kor det kom fra men…måtte i hvertfall ut å leite film på lørdag..fant det på en bokhandel.. Sku kanskje vært en tur på bokhandel no..mammutsalget starta jo i dag..kanskje tar en tur i byen i mårra..ska på helsestasjon på 5 mnd kontroll i mårra…vaksine å det heile…Blir spennane så veie så kor langa han e blitt..syns no han e veks kjempe masse sia han kom..

Ska prøveå få lagt litt Remi bilda også ut i dag..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s