Fiks ferdig

julekort…. Ja har da altså laga ferdi julekortan for i år…har ikke hadd tid til å gjøre så mye utav det i år, så det blei barnehagebildan av ungan som ble brukt, åsså litt photoscape.å vips et greitt nok julekort..
Glede meg no masse til jul eg… E virkelig en juleperson!! En juleentusiast om du vil!! Glede meg masse til å plukke fram alle nissan, alle stjernen og alt!! Blir så varmt å lunt her da..masse t-lys å ja…Men uansett kor juleentusiast eg e så like eg ikke at jula ska starte i september!! Det e aller nådigst lov fra ca midten av november, men nåkka før det NEI!!! sjøl går eg i nisselue fra 1. desember til julaften, har litt julelysi vinduan hvis 1. søndag i advent kommer før desember, men regeln e 1. desember e det lov me jul!!!!
I år e eg faktisk kjempe treig me gava…vanligvis bruke eg å være halvferdi på den her tida, men ikke i år…i år e alt så travelt..hmpf….eg som ikke ville bli fanga av tidskemma..men vips der va den over oss også…

Akkurat no ska eg nyte en fridag uten masse planer, ungan leke på rommet, gubben sover (har jobba natt den uka her å e litt sliten)
Jaja…ska finne litt bilda å legge ut snart..;D

Klæmma fra Marie!!

2 kommentarer om “Fiks ferdig

    1. Ja leste det inne hos deg også at du e som meg på det der! Skreiv en kommentar, men den ble borte i dimman…jaja..Du får moill kose deg du også!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s