Sitt å høre på «Det vackraste»..

litt lett påvirkelig ja..Gaute og Cecilia Cennersten e på god morgen norge å snakke om juleturnee dæm ska ha i lag..å dæm snakka om det vackraste og vips der va den i øran på meg..(altså høre den ikke inni hode mitt, eg fant den fram på pc’n å setta den på :P)
Bynne å bli meir og meir klar for jul og advent no ja… Trur kanskje det blir litt husvask i dag eller i mårra, så på søndag e det bare å fikse litt gardina og lys, å så kan eg sakte men sikkert når det e bikka desember hente litt å litt pynt fra loftet! Ska pakke kalendergava til guttan i kveld da.. Eller mest til Remi, Phillip har eg ikke fått kjøpt så mye enda…men trur det blir en del brio tog dela, å sånt blant anna… Han elske » Kogbane»
Så ska eg på posten i dag, hente en kembostor smartpost, ska sende julegava nordover;D Samtidig ska eg sende et veldig viktig brev…Innmelding av Remi til skole neste høst…det ska være inne før 1. desember.. Tenk at min lille gutt e så stor alt..skoleklar snart… Huff…men sjøl blir eg ikke eldre.. ehe..kremt kremt..

Ellers må eg også få fiksa gaven til Beate ferdig..ho ble jo 40 den 10. men har ikke hatt tida..huff det her høres ikke bra ut… har ikke hatt tid..i to blogginnlegg…hmm…må bynne å planlegge tida min bedre trur eg…

Men no ska eg dra å få laga en kopi av mamma sin nøkkel til ho. Og ska jo innom posten! Ciao!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s