Publisert i Heilt vanlige daga

Luciadagen 2012

Luciadagen for vår del starta me at eg og Remi spiste lysfrokost i barnehagen sammen med Phillip, før Phillip og de andre 4 åringan gikk Lucia tog i barnehagen. Det va en representant for avisa HA der som lagde reportasje om Lucia ungan våre, så her artikkelen : Stolte Lucia unger. Så leverte eg Remi på skolen. Pusla hjemme (som eg har gjort hele uka da eg e sykemeldt med sykt vonde skuldre og nakke) Tok bare ett par bilda i barnehagen, men tenke det hold med artikkelen. På ettermiddagen va det hvertfall klart for Lucia feiring nr 2, på skolen. 2 klasse hadde da tidligere på dagen gått tog på skolen og delt ut Lussekatter til alle de andre klassene. Så på kvelden fikk vi luciatog, jingle bells og en mange andre julesanger. Alle foreldre hadde med et fat med mat til felles bord så det var mye snadder der ja. Kosa oss der i ett par timer! ;D Her kommer et par bilder fra forestillinga.

Sankta Luciaaa....Remi og klassa har forestilling for oss under juleavslutninga.
Sankta Luciaaa….Remi og klassa har forestilling for oss under juleavslutninga.
Ungen min! :D
Ungen min! 😀
10 små lys...den andre usladda e bestekompisen til Remi, Leo.
10 små lys…den andre usladda e bestekompisen til Remi, Leo.
Fine Remien min!
Fine Remien min!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s