Skryt av sportsmann!!!

Bestilte et helt sett med bukse, jakke, fleece sett til Phillip. Har brukt å bestille et sånt barnehagesett derfra før, med hel dress, og vært veldig fornøyd. Men nå ville han ha todelt, han går jo på skolen. Men det på det nye settet så revne hele kneet på buksa etter andre gang i bruk. Sendte en Mail til sportsmann i dag tidlig. Og nå allerede lå det et svar i innboksen: beklager at buksa sprakk, vi sender deg en ny i dag. Den ødelagte buksa trenger du ikke sende i retur. Stor tommel opp til sportsmann! Har bestilt klær fra dere lenge og det kommer jeg til å fortsette med!! http://www.sportmann.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s