Buzzador for Lipton tekapsler

Var så heldig å bli valgt ut til å teste nye tekapsler fra Lipton som er kompatibel med Nespresso maskiner. Siden jeg både elsker te og har Nespresso maskin var denne perfekt. Jeg fikk to typer te, en svart chai te og en grønn te med mandarin og grapefrukt. Den siste var veldig frisk og god på smaken. Og chai-teen gjør seg i følge meg best sammen med litt melk, nå har jeg melkeskummer på nespressoen min, så null problemer. 

Prøvde begge variantene, Chai’en både med og uten melk. Men sparer nok resten til litt kaldere høstkvelder da te ikke passer like godt i 25 pluss føler jeg.. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s