Buzzador for Knorr middagskit! 

Dette er det jeg nå skal teste for Buzzador. 

Som buzzador får du nå mulighet til å teste Knorrs nye middagskit. Inviter en venninne eller kjæresten din på en kulinarisk reise og imponer med en dampende Thai Green Curry, smaksrike Mexican Enchiladas eller en klassisk og velsmakende Lasagne al Forno.
Konseptet for rettene er enkelt: Du tilsetter ganske enkelt noen få ingredienser, f.eks. kjøtt og grønnsaker, etter smak og behag og krydrer måltidet etter Knorrs anbefalinger − eller slik du selv foretrekker, hvis du ønsker å gi måltidet en personlig «touch». Hver pakke inneholder 4 gjennomsiktige poser med spesielt utvalgte ingredienser

Knorr middagskit – Buzzidé

I denne kampanjen får du mulighet til å teste to ulike varianter av Knorrs middagskit som du kan teste ut hjemme. Hva syntes du om middagskitet? Gi tips og inspirer andre ved å publisere et bilde i sosiale medier. Bruk emneknaggene #Knorrmiddagskitbuzz #FoodWorthSharing og #Buzzador. 5 buzzadorer vinner en produktpakke fra Knorr!

Jeg fikk da Thai Green Curry og Italian Lasagne al forno. 

I dag lagde vi Thai Green curry! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: